Afișez 1–12 din 16 rezultate

Filtre produse
Inchide

Ferrari Maximum Rose brut 750ml

250.00 lei

Există parfumuri de fructe de padure în acest spumnat versatil și catifelat.Imaginile roz ale bulelor din flautul dvs.
vor însoți un buchet întreg.Un parfum delicat, cu indicii de drojdie, provenind din îmbătrânirea de mai bine de trei
ani în sticlă și senzațiile de fructe de pădure tipice pentru Pinot Noir.

Comanda acum
Inchide

Carastelec Friza Rose 750ml

50.00 lei

Culoarea somonie si mirosul profund de zmeura si capsuni sunt specifice soiului Pinot Noir, iar aparitia bulelor mici, catifelate si persistente amplifica senzatia starii de prospetime si naturalete.Gustul de acelea si fructe rosii de vara, cum ar fi zmeura si capsunile, aciditatea distinsa si post gstul amarui de grapefruit se potriveste cu caracterul vinului petiant.

Comanda acum
Inchide

Carastelec Friza Alb 750ml

50.00 lei

Mirosul profund de salcâm şi flori de câmp, pere şi gutuisunt specifice soiului de Fetească Regală iar apariţia bulelor mici, catifelate şi persistente amplifică senzaţia stării de prospeţime şi naturaleţe. Gustul de fructe exotice, aciditatea distinsă şipostgustul mediu de migdale se potriveşte cu trăsătura demi-seacă a vinului petiant.

Comanda acum
Sold out
Inchide

Jelmas Spumant 750ml

40.00 lei

Obtinut din Chardonnay Musque, Pinot Grigio si Glera, acestia sunt culesi in diferite perioade ale anului. Chardonnay si Pinot Grigio tarziu in luna august, iar Glera in luna septembrie. Strugurii sunt vinificati separati. Pentru soiurile romate se aplica o macerare pe boabe scurta de 5 ore. Fermentatia secundara are loc la temperatura controlata si se efectueaza pe o perioada de timp de 4 saptamani. Proaspat, putin corpolent, generos si consistent, Jelmas este un insotitor ideal pentru preparate din peste si interesant alaturi de preparate asiatice.

Citește mai mult
Sold out
Inchide

Jidvei Rose Spumant 750ml

55.00 lei

Obținut din struguri culeși manual din soiul Pinot Noir, vinul spumant Jidvei Roze Brut se remarcă prin aciditate ridicată, mineralitate fină, prospețime și caracter fructat. Este un vin spumant elegant care încântă prin perlarea vibrantă, arome de fructe de pădure, cireșe și merișoare și note floral-condimentate.

Citește mai mult
Sold out
Inchide

Rose La Tordera Treviso Italia D.O.C. Gabry Brut 750 ml

61.00 lei

Este stralucitor, de culoare rose cu reflexii portocalii. Dervolta arome de capsune, prune, zmeura si ardei rosu si nuante florale de violete si salvie. Cu gusteste o combinatie dulce si proaspata.

Citește mai mult
Sold out
Inchide

Recas Muse Star 750ml

110.00 lei

Note curate de fructe, în special pere şi piersici zemoase, completate cu accente minerale şi tonuri subtile de pâine prăjită. Un melanj nuanţat, unde se ghicesc arome de pepene galben, piersică bine coaptă şi influenţe citrice vibrante.

Citește mai mult
Inchide

Colocviu Vibe Francusa 750ml

65.00 lei
Comanda acum
Inchide

Colocviu Vibe Feteasca Neagra 750ml

65.00 lei
Comanda acum
Sold out
Inchide

Colocviu la Praga Tamaioasa Romaneasca 750ml

52.00 lei
Citește mai mult
Sold out
Inchide

Colocviu la Paris Busuioaca de Bohotin 750ml

45.00 lei
Citește mai mult
Sold out
Inchide

Champagne Dumagin La Cuvee 750ml

200.00 lei
Citește mai mult