Cireșica Oradea

Restaurant & Cafeanea & Wine Bar

SERVESTE O MASA

LA RESTAURANTUL CIREȘICA ORADEA

Cireșica Wine Caffe Bistro. Locul poveștilor de altădată are acum un suflet tânăr, mâncăruri gustoase și sănătoase, o ambianță modernă și un aspect chic.

La Cireșica Wine Caffe Bistro principala noastre preocupare o reprezintă satisfacerea clientului, respectul față de acesta, prin aceasta înțelegând și timpul, încrederea și plata corectă pentru preparatele noastre.

Noi gătim cu pasiune și livrăm rapid, în siguranță și în condiții de maximă igienă, în Oradea și Zona Metropolitană, pentru ca fiecare client să beneficieze din plin de savoarea și prospeţimea mâncărurilor noastre!

Vino să servesti un preparat unic în incinta restaurantului nostru!

SAVUREAZĂ O CAFEA

LA CAFENEAUA CIREȘICA

La Ciresica Oradea poti o cafea monorigine sau blend.

Cafeaua noastră este pregătită de personalul nostru calificat, folosind aparate profesionale. Fie ca serviți o cafea expresso sau normala, aroma cafelei trece din boabele de facea proaspat macinate in ceașca de cafea.

La Cireșica Oradea poți servii o cafea expresso monorigine, cafe crema, cappucino, dublu expresso, latte machiato, cafe late, expresso vienez si multe altele.

Pentru cafelele servite inainte de ora 10.00 Ciresica Oradea vă oferă din partea casei un croissant.

Profita si de ofertele promotionale de cafea + apa sau cafea+ suc. Intraba personalul nostru despre oferte si despre tipul de cafea disponibil pentru consum.

WINE BAR

by CIRESICA ORADEA

Alege un vin din peste 100 de etichete special alese de catre somelierul nostru.

La Ciresica Oradea poti servii o gama larga de etichete de vinuri, din Romania, Republica Moldova sau de import.

Fie ca doresti un vin alb, rosu sau roze, un vin clasic sau spumant, la Ciresica sigur vei gasii ceva pe placul tau.

Vinurile sunt pastrate in mediu controlat de temperatura si umiditate si servite de personalul nostru in conditii optime.
Intrebati personalul nostru ce se asociaza cel mai bine cu masa servita!

TERASA ACOPERITA

la CIRESICA ORADEA

Serveste un preparat din bucatarie, o cafea, sau un vin alaturi pe prieteni sau familie pe terasa noastra.
Acum terasa Ciresica este acoprita si ofera un spatiu ideal pentru o masa peste zi, sau o cina cu familia  si prietenii.

Pe terasa Ciresica gasiti atit mese pentru o cafea sau o bautura alcoolica, cat si mese pentru 6 persoane pentru grupuri mai mari.